Hotell Hammarstrand

In Boende, Restaurang by adminLeave a Comment

Hotellet ligger högt uppe på den södra sidan om Indalsälven, i dalgången mellan Kullstaberget och Elefantberget. Här finns den maximala rekreationen, där hälsa, aktiviteter och god vällagad mat gör din vistelse till en njutning.

Varmt och mysigt med mycket rustikt trä i sin inredning vad gäller de allmänna lokaliteterna och rummen och konferenslokalerna håller modern standard med fräsch inredning. Ett brett utbud av aktiviteter erbjuds bl.a. skoteruthyrning, mountainbike, vandring, och gym. Här bor du bra när du åker skidor i Kullstabacken, som ligger 100 m från hotellet. Hotellet drivs i ett fruktbart samarbete med externa företag inom aktiviteter, friskvård och jakt, vilket ger dig som gäst en mycket god tillgång på den allra bästa och mest kunniga personalen vilka behov du än har. Helt enkelt, en service på toppnivå

Bo på Hotell Hammarstrand

49 bäddar i enkel, dubbel och familjerum. I vissa rum kan du ta med dig din hund. Goda konferensmöjligheter med moderna konferensrum och skräddarsydda lösningar med mat, pub, underhållning och aktiviteter.