Kullstabacken
I området kring Kullstabacken hittar ni det mesta ni behöver. Fallhöjden är 220 meter och här finns skidskola, skiduthyrning och cafeteria och du kan välja mellan att bo i husvagn, stuga eller på hotell.

För barnfamiljens vintersemester är Ragundadalen det utmärkta alternativet då vi är lite närmare, och lite lugnare! Under säsongen händer det en rad olika saker i området så som fackelslalom, lekfulla tävlingar, skattjakt, maskerad och annat skoj. Det finns varierade nedfarter samt barn- och pulkabackar.

Kontakt
Kullstabacken
Gullbacksvägen 19
844 32 Hammarstrand

Telefon: 0696-10051
Epost: info@kullstabacken.se
Webbplats: kullstabacken.se

Jannebacken
I Jannebacken åker du utförsåkning nästan mitt i byn! Backen är ca 500 meter lång med tallrikslift. Passa också på att fika i klubbens cafeteria.

Stuguns Alpina skidklubb är en ideell förening som driver Jannebacken med skidlift och föreningslokal i direkt anslutning till Stuguns samhälle. Föreningslokalen Jannestugan inrymmer manöverrum för liften, kök, samlingslokal och toalett med skötbord. Lokalen är tillgänglig för uthyrning.

När backen är öppen är även fiket öppet. Under vintern har skidklubben olika aktiviteter som exempelvis afterski- en differensslalomtävling med efterföljande middag. Anmälan till tävling och middag sker via klubbens hemsida.

Kontakt
Jannebacken
Solvägen 7
844 51 Stugun

Telefon: 070-602 33 66, 070-537 80 32
E-post: kenneth@tentz.se
Webbplats: sites.google.com

Forsbacken
I Bispgården hittar du en slalombacke med natursnö där du efter skidåkningen kan värma dig vid braskaminen i OK Forsarnas klubbstuga. Här finns också servering med gott fika att njuta av.

Forsbacken ligger i östra delen av Bispgården i östjämtland och sköts av OK Forsarnas Alpina sektion. Den är ca 400 meter lång och har en fallhöjd på ca. 70 meter. Liftanläggningen är bemannad och har bygellift.

Kontakt
Forsbacken
Skogsvägen
844 41 Bispgården

Telefon: Anneli Fryklund 070-172 94 12
E-post: gh@ladybug.se
Webbplats: okforsarna.com

Share this Project